Over mij

Vertrouwen en maatwerk

vormen de basis voor een goed,

duurzaam resultaat.

Een kijkje in de praktijkruimte...

Over mij...

'Kinderen horen puur zichzelf te kunnen zijn.'

Na mijn studies tot leerkracht basisonderwijs en orthopedagoog heb ik in de afgelopen 20 jaar met heel veel plezier gewerkt in en rond het onderwijs. Zowel voor de klas, als intern begeleider, dyslexiebehandelaar en als onderzoeker. Veel diverse werkzaamheden met als grote bindende factor: de voldoening bij het zien van kinderen die stralen bij het halen van succes.  Ook gaf het me het inzicht dat er met net iets meer of andere hulp nog zoveel meer mogelijk is. Dat doe ik nu bij 'Puur! Praktijk voor Kinderen'.


De uitgebreide ervaring die ik heb opgedaan is van grote waarde in mijn huidige werk. Kinderen voelen zich bij mij op hun gemak en ik voel goed aan wat zij nodig hebben. Ik weet vaak wat er in ouders om kan gaan en denk met hen mee. In mijn aanpak durf ik van de gebaande paden af te wijken. Passend en aansluitend bij dat wat het kind nodig heeft. 


Inmiddels ben ik gecertificeerd integratief kindercoach en integratief kindercounselor na een studie aan de Nederlandse Academie voor Psychotherapie.